BIGOLIS TEATRE

Bigolis Teatre és una companyia de teatre de carrer, titelles i artefactes. Formada per membres de Traüt cia. d'espectacles i de Forani Teatre, totes dues amb més de 15 anys d'experiència en les arts escèniques de carrer.

 

La proposta artística de la companyia es basa a introduir diferents disciplines en l'àmbit dels espectacles de carrer: titelles, circ, música...sempre amb la presència d'un artefacte itinerant manipulat pels actors.

 

Inicia la seva trajectòria amb l'espectacle "Pete & Pat" (at the pianopupp), estrenat en Rubí (Barcelona).

 

 

ARNAU COLOM

 

 

Llicenciat en art dramàtic a l’Institut del Teatre en l’especialitat de teatre de gest, titelles i objectes. Obté la Beca Erasmus per estudiar a l’escola de titelles de Praha.

Cursa Estudis de Teatre de Barcelona basat en la pedagogia de Lecoq (màscara, mim, clown i comèdia dell’arte). Ha realitzat cursos sobre el teatre de titelles amb Alfred Casas, Rene Baker (Ing.) Luca Ronga (It), Marek Bêcka (Cz.Rep.), Robert Smolik (Cz. Rep.), Thomas Lundqvist(Sue.)... Ha treballat amb companyies com: L’Abric, Pa Sucat….

Actualment  compagina la feina d’actor i titellaire (Forani Teatre, Traüt Cia. Bigolis Teatre....) amb el disseny i construcció de titelles seguint la tècnica de la talla de fusta.

IGNASI LLORENS

 

 

 

Escenògraf i artista plàstic, ha realitzat estudis d'escenografia a l'Institut del Teatre i de gravat a l'Escola d'art de Tarragona.

Com a escenògraf ha treballat amb companyies i artistes com Toc de Retruc, Teatre la Corriola, Angela Lamprianidou, Mireia de Querol o Iban Beltran. És també l'escenògraf de Traüt cia. d'espectacles dissenyant els artefactes pels diverses espectacles de la companyia (Les Enfants, Il Criceto, Carrocontes..). A Bigolis Teatre fa d'escenògraf, constructor i productor.

Paral.lelament ha desenvolupat una trajectòria com a músic ( flauta travessera, percusions...) i actor de carrer especialment amb la companyia Traüt cia. d'espectacles i Bigolis Teatre.

JORDI MARTÍ

 

 

Productor musical, actor de carrer i músic multiinstrumentista (piano, viola de roda, sac de gemecs, acordió diatònic, guitarró, tarota, clarinet, guitarra, derbuka, sintetitzadors i programació d’informàtica musical). Ha  format part  de grups d’estil molt diferents com Traüt de Tarí (folk), Renatus (música antiga) o Gadegang (electrònica). Forma part de la companyia de teatre de carrer Traüt (The McKensy’s Clan Band, Les Enfants, Il Criceto, Carrocontes, …).

Col·labora regularment amb Quico el Cèlio, el Noi i el Mut de Ferrerires en l’espectacle La Taverna d’Enrico i treballa també com a productor d’espectacles de carrer, esdeveniments i management a Mou-te produccions. .


 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now